EDİRNE / MERİÇ - Küplü Şehit Öğretmen Zeki Savruk Ortaokulu

Küplü Şehit Öğretmen Zeki Savruk Ortaokulu

Küplü Kasabası Merkez Mahallesi / Meriç / EDİRNE
Vizyon
İSTİYORUZ Kİ ... • Okulumuzda öğrencilerimizin iyi ve yararlı insan olarak yetişmeleri en önemli olarak kabul edilsin. • Okul toplumu olarak herkes toplam kaliteden memnun olsun. • Okul toplumunda ilişkiler olumlu ve gelişmeye açık olsun. • Gelişim; sosyal, teknolojik her alanda aynı oranda sağlanabilsin.
Misyon
Biz, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda, öğrenmeyi seven, kendine güvenen, bilgili, becerikli bireyler olmalarına yardım eden, teknolojiyi yakalamış ve geleceğin teknolojisine katkıda bulunabilecek, ailesini,toplumunu,insanlığı seven; Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı, bilgi ve becerilerini yararlı olmak için kullanan doğru, dürüst, duyarlı ve en önemlisi sevgi dolu bireyler yetiştirmek, yetiştirilmesinde katkıda bulunmak için buradayız.
Başarılar
2012-2013 Başarılarımız: Yıldız Erkekler Voleybol Takımı il birincisi, Küçük Erkek Masatenisi Takımı il birincisi, Yıldız Erkek Masatenisi Takımı il birincisi, Küçük Kızlar Masatenisi Takımı il üçüncüsü, Yıldız Kızlar Masatenisi Takımı il dördüncüsü, Yıldız Erkek Kros Takımı il dördüncüsü, Çanakkale Savaşlarının ruhunu ve özünü anlatan yaşanmış olayları kapsayan resim yarışmasında il birincisi
Ulaşım
Küplü Beldesi´nin diğer yerleşim alanları ile ulaşımı belediye otobüsü ve minibüsler ile sağlanmaktadır.
Belde
İlçe merkezine 14 km İl Merkezine 96 km